Before I die

Kiss him under the mistletoe


Take a cute picture with him

Hear him sing one of his christmas songs


Posted by JuliaThings I wanna do

Hold his hand:


Go to one of his concerts:

Go on a date with him:


Posted by Julia


 


Varför jag skaffade twitter...


Posted by JuliaBelieve - Kapitel 14

Precis när jag kom innanför dörren så ringde telefånen och jag skyndade mig för att svara.
- Hallå?
- Hej Bella! Det är Pattie... Sa hon upprört.
- Hej Pattie! Vad är det? Frågade jag allvarligt och försökte få henne lugn.
- Är Justin hemma?
- Nej, vadå da?
- Han är inte hos mig och jag vet inte var han är!
- Men har du ringt hans mobil?
- Ja! Inget svar!
- Han kanske gick hem till Chaz eller Ryan? Har du ringt någon av dom?
- Ja, det var Chaz som svarade och han var med Ryan men Justin var inte där!
- Ok, Pattie. Ta det lungt nu. Han kommer säker snart, om du bara stannar där du är så kommer han tillbaka ska du se.
Vi la på och jag försökte också ringa Justin på hans mobil men jag fick inget svar! Jag blev lite orolig men jag vet att vart han än är så klarar han sig.

Jag tog med mig mitt badlakan och gick in i duschen. Tog på mig mina peeling vantar sen tog jag en mjuk duschtvål och peelade kroppen med. Samtidigt sjöng jag på min låt. Jag tvättade håret och sen sköljde jag ur schampot och tog i hårinpackning som jag lät sitta i medans jag stängde av duschen och fyllde badkaret med vatten för ett bad. Jag tog även på mig en ansiktsmask som ska hjälpa mot finnar och fet hy. Jag låg i badet i ungefär 10 minuter sen var det dags att skölja av sig allt. Jag peelade kroppen igen (Jag kände mig riktigt smutsig). Efter att jag sköljt av mig tvålen tog jag mitt badlakan och torkade av mig sedan tog jag min bodylotion som luktar sommar och smörjde in mig med. Jag virrade badlakandet runt midjan och ett extra badlakan till håret.
Jag gick upp för trappan och in på mitt och Justin,s rum. Det fick bli ett par gråa mjukisbyxor med ett vitt linne för tillfället. Jag skulle precis ta av mig min "turban" (badlakanet i håret) när min mobil pep till på skrivbordet. Jag gick fram och låste upp den. Ett meddelande. Jag öppnade meddelandet. "Detta nummer har försökt nå dig 2 gånger". Det var Justin,s nummer! Han ringde säkert när jag stod i duschen. Jag ringde upp honom. Plötsligt kom jag på! Jag slog mig själv i pannan. Justin måste vara utanför studion, hans crew sa ju att de inte hade ringt och sagt något till honom att de var hos mig för att spela in låten "I Love You"! Det gick några signaler men sen hörde jag att någon svarade på andra luren.
- Aa, Justin här.
- Justin! Det är Bella. Vart är du?!
- Hos Chaz. Ryan är också här.
- Men hur länge har du varit där? För du var inte där förut.
- Sen igår när mitt team sa att vi skulle träffas tidigare i studion men de kom aldrig så då gick jag hit.
- Hehe, ja... Kan jag komma till er eller? Är forever alone här hemma. :P
- Ja visst det är bara att komma.
Det blir svårt att hålla överraskningen för Justin, jag vill så gärna berätta men jag får inte!
Jag tog på mig ett par vita Converse och en svart skinjacka och sen tog jag tag i min mobil och nycklar och gick ut. Låste dörren och började gå mot Chaz hus. Efter cirka 15 minuter var jag framme. Jag ringde på dörren och det var Chaz som öppnade.
Justin,s perspektiv

Eftersom ingen var i studion (konstigt nog) så drog jag hem till Chaz. Vi satt och spelade xbox när Bella kom.
- Hej sweetie! :) Sa jag när Bella kom in i rummet.
- Hej på dig med. ;) Svarade hon.
Jag "makade" på mig för att Bella skulle få plats i den lilla soffan. Hon satte sig tät intill mig, vilket jag gillade. I 10 minuter satt jag och spelade xbox med Chaz och Ryan. Chaz har tre kontroller så vi körde "tre player". Jag såg att Bella hade tråkigt så jag pausade spelet och räckte henne mig kontroll och frågade om hon ville prova.
- Ok, men jag vet inte hur man gör...
- Här jag visar dig. ;)
Jag visade vilka knappar hon skulle använda när, hur och varför sen var hon i full gång med att möta Chaz och Ryan. De spelade ett bilspel och tävlade mot varandra.
- Wow Bella! Du lär dig snabbt. Sa Ryan.
- Klart, det är ju jag som har lärt henne. ;) Svarade jag och knuffade till Bella lite försiktigt.
Jag såg hur Bella la i från sig kontrollen.
- Jag orkar inte köra mer, man får ju ont i fingrarna. Sa hon. Så vi slutade spela och gick hem till mig och Bella i stället.
- Hallå!? Ropade jag för att kolla om mamma var hemma och det var hon för jag kände doften av mat.
- Jag är i köket! Ropade mamma som svar.
- Chaz och Ryan är här, är det ok?
- Ja då, dom är så välkomna så. :)
Vi gick upp till mitt rum och kollade på TV. Inte för att det fanns så mycket att kolla på precis men... Vi zappade genom kanalerna men det fanns inget som var intressant så jag föreslog att vi skulle spela SingStar. Men det tyckte de var orättvist eftersom jag alltid vinner.
- Men kan inte du och Bella sjunga något? Föreslog Chaz.
- Vill du det Bella? Frågade jag henne.
Bella,s perspektiv

Jag kände hur jag blev varm och mina kinder blev röda när Chaz föreslog att jag skulle sjunga med Justin. Nu blev jag jätte nervös! Tänk om Justin tycker att jag sjunger falskt? Gud vad pinsamt! Jag kan inte sjunga när jag är nervös. Fast om Usher, Scooter, Ryan och hela teamet gillade min röst så vad är chansen att Justin inte skulle gilla den? Jag antog utmaningen. Justin räckte mig ena mikrofonen. Han bläddrade genom alla alternativ som fanns och frågade vilken vi skulle ta. Man skulle först välja om man ville sjunga duett eller tävla mot varandra.
- Tävla mot varandra. Sa jag och pekade på tv rutan. Sen skulle man välja låt.
- Vilken låt vill du ha?
- Jag vet inte, ta någon enkel. v>
Justin bläddrade bland låtarna som fanns, till slut blev det Party In The U.S.A med Miley Cyrus. Det var en av mina favorit låtar för länge sedan så jag kan den utantill. Haha!
Vi började sjunga. Det gick inge vidare för mig i början. Justin ledde typ med 800 poäng. Jag märkte att jag inte kunde texten eller melodin på början av låten, kan typ nästan bara refrängen, men Justin verkade kunna hela. När vi kom till refrängen låg det lika ett tag. När låten var slut räknades våra poäng. Både jag och Justin höll tummarna på att vi skulle vinna. Men sen vann jag med 100 poäng! :D Det var inte så mycket men jag vann! Jag dansade runt som en galning för jag kunde inte fatta att jag vann mot JUSTIN BIEBER!
- Jag är glad för din skull Bella! :) Du var en värdig vinnare. Sa Justin och kramade om mig.
- Mamma ringde nyss och sa att vi skulle komma hem nu för vi ska äta. Sa Chaz och Ryan i en mun. Precis när de hade stängt dörren till vårt rum så fortsatte jag...
- Haha! Ja... Du vet... Lite övning, lite.. Du vet det var min favoritlåt när jag var liten. Sa jag malligt.
- Varför sa du inget fuskare?!
- Ville vinna, och det gjorde jag! Sa jag och började vifta med armarna i luften och började dansa som en tok igen och "sjöng": Jag vann, jag vann, jag är bäst, jag är bäst, för jag vann...
- Nu du! Sa Justin och tog sina armar runt min midja och lyfte upp mig och snurrade runt mig. Jag skrek och skrattade på samma gång. Vi hade jätte roligt. Justin tog ner mig på golvet igen men höll fortfarande i min midja. Vi stod öga mot öga. Båda blev tysta. Justin började luta sig närmare mitt huvud och jag mot hans. Sen möttes våra läppar och vi kysstes långsamt och passionerat. Justin lyfte upp mig igen medans vi fortsatte kyssas. Han la mig i sängen och han var överst.
Justin,s perspektiv

Knack Knack

Det knackade på dörren och vi gick hastigt bort från sängen.
- Aa?
- Det är mat.
Jag tog Bella i handen och vi gick ner för att äta. Det blev hemgjord Hawaii pizza.

Vad tyckte ni? 5 kommentarer om kapitlet (från olika personer) och kapitel 15 kommer i kväll. :D
Jag vet att detta kapitel inte var det BÄSTA precis men ni får stå ut.

Posted by Julia