Boyfriend by Jasmin Alvarez


Posted by JuliaFrån hater till Belieber

True Story
 

Jo, det är faktiskt sant.

Jag har varit en av Justin Bieber,s "haters"

Jag gillade inte att höra hans namn, jag gillade inte när fansen i skolan pratade om honom.

Allt började med att jag var helt normal, alltså jag brydde mig inte så mycket om honom, jag var varken ett fan eller en hater. Sen när jag hörde alla haters som pratade skit om honom (eftersom de är just HATERS) så började jag dras med lite... Jag såg bara hans "dåliga" sidor, sen började jag sprida det jag hört av hatarna vidare till andra. Om någon tillexempel satt bredvid mig och lyssnade på hans musik så sa jag ”Men gud, hur kan du gilla henne.. oj, jag menar honom, han låter som en tjej liksom hans utseende”. Jag började gå med i klubbar och gilla-sidor på Facebook som var just för oss haters... Lite senare med tiden så började jag tänka efter och det tog inte lång tid innan jag slutade gilla dessa "Hata Justin Bieber" - sidor. Och sen med tiden så på något sätt lyckades jag hittade massa fina texter och ord som hans Belieber,s hade skrivit om honom. :') Jag ångrade mig snabbt och mådde inte så bra att jag har varit en hater. Jag menar...

Jag såg aldrig hans goda sidor, bara hans "dåliga"....

Nu har jag insett att han inte har några dåliga sidor. :)

Att allting bara var..... ja, HATERS


 

Det tog inte lång tid innan mitt rum börjades fyllas med affischer på väggarna, lika så min musikspelare fylldes med låtar. Lika så mitt hjärta fylldes med... Justin

Varje kväll längtar jag tills nästa dag...

En ny dag med nya möjligheter och samma unga Justin. Alla Belieber,s Shawty. <3

Julafton år 2011 hade jag önskat mig boken ”Min Historia” eller ”First Step 2 Forever: My Story” som den riktiga versionen heter. Jag fick det jag önskat mig och efter 5 dagar hade jag redan läst ut den (Det är inte likt mig att läsa ut en tjock bok på 5 dagar, även fast denna bok innehöll en massa bilder.) Jag brukar knappt hinna läsa klart första kapitlet innan jag tröttnar. (Inte på boken då förstås, utan av att jag läser så långsamt så att jag blir trött på mig själv för att det går så segt. xD) Men nu läste jag hyfsat fort för att denna boken kändes så speciell från första till sista orden.

Jag fick ett meddelande från Halebop där det stod att jag fick 50 kr i rabatt på valfri vara på cdon.com (vilket passade perfekt!) på söndagen efter julafton gick jag in på länken jag hade fått i meddelandet, där stod en kod som man skulle slå in för att få rabatten. Jag gick in på cdon.com och visste PRECIS vad jag ville ha - Never Say Never filmen. Jag slog in koden och beställde varan, efter två dagar fick jag ett meddelande om att varan var på väg, nästa dag (vid halv 7 på kvällen)  fick jag ett till meddelande där det stod att varan hade kommit! Jag gick direkt till posten där man hämtar ut saker man har beställt för att hämta den efterlängtade filmen! Jag satte igång den så fort jag kom hem och såg klart på den samma kväll. När filmen var slut var det bara tårar kvar. Av glädje? Av sorg? Av Lycka? Nej - Av JUSTIN BIEBER!

Vem hade trott att jag skulle hamna här där jag är idag med alla mina affischer, boken, bloggen, filmen, musiken, min t-shirt med Justin Bieber tryck på, alla mina drömmar om att en dag få träffa honom, att han någon dag ska komma till Sverige, att gå på hans konsert och bli hans One Less Lonely Girl? Det har varit en av mina allra största drömmar - Att bli hans One Less Lonely Girl. Men det är 1 på miljonen att jag ens hinner köpa konsertbiljetterna innan de säljs slut.

Inga biljetter = Ingen konsert = Ingen Justin Bieber

Ingen konsert = Ingen One Less Lonely Girl för mig. :(

 

Men det viktigaste av allt...

Nu vet jag vem jag tillhör...

 

Beliebers <3


Posted by Julia
Shit Justin Bieber Says


Posted by Julia


 


You're my everyday hero


Posted by JuliaiFacts 9 - Things I wanna do

Hug him:


Hear him sing a song about me:

Make him smile:


Posted by JuliaOverboard feat Miley Cyrus

Första gången jag såg denna video/låt så (tro det eller ej) men då var jag en Justin Bieber hater. Nu undrar ni säkert varför jag sökte på denna låten? Det är så här att jag sökte aldrig på denna låt, det var så att jag satt och kollade på en massa klipp och musikvideor på Miley Cyrus (Det var då jag var ett Miley fan) och sen efter varje klipp så kommer det upp andra (liknande) klipp och då klickade jag just på den här! Och jag älskade den DIREKT! :D UTAN TVEKAN. Fast Justin var med och allt (jag som inte gillade honom då) så rätt som det var så började jag gilla Justin också! <3 Och jag kommer aldrig glömma känslan jag fick första gången då jag hörde denna låt! Så underbart fin! Fick rysningar och började gråta för den var så fin! :'D

Posted by Julia


 


iFacts 8 - Things I wanna do

Ask him for an autograph


Smile at him

Be called "Shawty" by him


Posted by JuliaiFacts 7 - Things I wanna do

Look into his eyes

"His eyes make the stars look like they're not shining"


Hear him sing "Favorite Girl" to meBe his girlfriend


Posted by Julia


 


Believe - kapitel 13

Jag log st olt. Åh, jag bara längtar tills jag får sjunga den för Justin! :D
- Bra, nu ska du följa med oss till en fotostudio så du kan fotas för det här ska bli en singel.
Hörde jag rätt!!?? :O En SINGEL! JAG?! :D Wohooo!
- Tack hörrni! :D Jag gav de alla en kram som tack.
Jag var först ut i bilden. Haha! Teamet packade ihop allt och lastade in allt i bilden igen. Sen åkte vi iväg.

När vi var framme blev vi visade till ett rum där jag skulle fotas. Det var väldigt ljust där inne. Det hängde en vit lång duk från taket och ner till golvet. Framför den vita duken stod en kamera. Fotografen berättade vad som kommer hända och hur allt går till och hur och vad jag ska göra.
- Du ska börja med att känna dig bekväm framför kameran innan vi börjar annars blir det hel knäppt. Gör några egna poser som du kan utantill.
Jag ställde mig med duken bakom mig och gjorde en "peace out-pose". Sen gjorde jag en pose som ser ut som att jag sjunger.
- Aa, jag känner mig redo. Sa jag och rykte på axlarna.
- Bra! Vill du börja med att göra egna poser? Frågade fotografen.
- Eh.. Nä. Sa jag.
- Ok, jag bara frågar. Men då tänkte jag så här att... Visst heter låten "I Love You"?
- Aa?
- Då har jag en idé! Sätt ihop händerna och bilda ett hjärta.
Jag gjorde som hon sa.
- Så här? Frågade jag och visade om det var så här det skulle se ut.
- Precis så. Sen tänkte jag att du ska hålla ut hjärtat så att du inte har det så nära kroppen.
- Så här? Frågade jag ännu en gång.
- Bra! Precis så. Smila! :D Sa hon och gjorde såna där dumma grimaser så att man skulle skratta.
Hon började plåta och samtidigt sa hon vad jag skulle göra.
- Ha hjärtat vid brösten nu, eller ja, du vet där det riktiga hjärtat sitter.
Hon tog ungefär 20 bilder med ungefär 15 olika poser. När vi var klara fick jag se alla bilder och bestämma vilken jag blev mest nöjd med som jag skulle ha på omslaget för singeln.
Jag valde en bild där jag stod längst ut till höger om bilden och gjorde en släng puss.
- Vad vill du ha för färg på bakgrunden? Frågade hon och visade en massa färger som jag kunde välja på.
- Den där rosa. Sa jag och pekade på färgen.
- "Pink Love"? Frågade hon.
- Aa, den.
Färgen hette tydligen så. :S Fin var den i alla fall och ännu finare blev det som bakgrund! :D Åh! Justin kommer älska det här!
Vi höll på och fixa med omslaget ett tag, det var mycket detaljer som skulle vara på plats. T.ex typsnitt på låt titeln. Vilken färg det skulle vara på texten och sånt. Och om det skulle vara typ hjärtan runt om texten och massa såna detaljer. När vi äntligen var färdiga efter 20 minuter så skickade hon bilden till ett rum i närheten där bilden skrivs ut och är klara på noll tid.
- Så, det gick ju jätte bra! :) Nu ska ni gå till rum 365 som ligger här intill. Där kommer ni få omslaget helt färdigt.
När vi kom in i rummet för att ta emot omslaget så sa killen som jobbade där inne...
- Vi hade inte dom färgerna och det som du ville ha så det blev såhär... Sa han och sträckte fram omslaget till mig. Jag tittade på honom och sen på omslaget. Det var inte ens den bilden som jag hade valt! Allt var typ fel men ändå rätt för den vart rätt bra ändå. Men jag blev lite irriterad för att inget verkade funka där inne.
Så här såg det ut
Om jag ska vara ärlig så blev den här mycket bättre.
- Åh juste, här har du skivan. Scooter bad mig lägga in låten på den här eftersom det ingick. Det ingår att vi fixar med skivan om man ska göra ett omslag till den vet du.
- Aha, det visste jag inte.
- När men nu vet du. Haha!
Skivan såg lika dan ut som omslaget.
Jag stoppade ner skivan i fodralet och gick ut till parkeringen för att åka hem.
Precis när jag kom innanför dörren så ringde telefånen och jag skyndade mig för att svara.
- Hallå?
- Hej Bella! Det är Pattie... Sa hon upprört.
- Hej Pattie! Vad är det? Frågade jag allvarligt och försökte få henne lugn.
- Är Justin hemma?
- Nej, vadå da?
- Han är inte hos mig och jag vet inte var han är!
- Men har du ringt hans mobil?
- Ja! Inget svar!
- Han kanske gick hem till Chaz eller Ryan? Har du ringt någon av dom?
- Ja, det var Chaz som svarade och han var med Ryan men Justin var inte där!
- Ok, Pattie. Ta det lungt nu. Han kommer säker snart, om du bara stannar där du är så kommer han tillbaka ska du se.
Vi la på och jag försökte också ringa Justin på hans mobil men jag fick inget svar! Jag blev lite orolig men jag vet att vart han än är så klarar han sig.

Åh nej! Vart kan Justin vara! :O

Posted by JuliaiFacts 6 - One Less Lonely Girl

Så ser du att jag är en äkta belieber:
Varje gång jag lyssnar på One Less Lonely Girl så brukar jag fantisera om att jag är på My World tour konsert och blir OLLG. True Story. :P Haha!

Posted by JuliaSom ett tomt hål

Jag vet inte vad jag ska säga. Just nu känns allting annorlunda. Inget känns som det ska längre. Jag vill gråta. Gråta tills tårarna tar slut. Allt går så fort. Varför? Kan inte tiden bara stanna upp ibland? Jag var trött men nu är jag pigg, eller kanske övertrött så jag tror att jag är pigg? Just nu vet jag ingenting. Jag har slut på ord. Jag har slut på mitt "happy face". Jag kan inte le. Inte idag, kanske inte i morgon, kanske aldrig igen? Min blick är tom. Jag kan stirra på vad som helst utan att märka det. Jag får stirrblickar, vem vet hur länge? Mitt inre är kalt och lätt, men det är en tung lätt. Jag kan inte fokusera. Jag känner mig besatt av så många saker som jag egentligen borde hålla mig borta från. Jag har slut på idéer. Mitt huvud är tomt, precis som detta inlägg. Jag vill riva alla affischer, bryta sönder CD-skivor, radera alla låtar, klippa sönder boken, slita min tröja och sen kasta mig gråtandes i sängen. Jag känner att allting just nu är meningslöst. Jag har slut på ord. Jag har slut på meningar. Det ända jag har är tårarna som långsamt rinner ner för min kind.

Posted by Julia


 


Thank you JB

Den här dagen går inte att beskriva med ord! Och jag menar det, jag kan verkligen INTE beskriva den här dagen med existerande ord! Jag har varit nära att gråta hela dagen idag bara för att Justin är 18 år nu och han växer så fort! :'( Det har varit väldigt mycket att göra idag. Först skulle jag skaffa en youtube konto för att ladda upp the b-day video vilket var väldigt rörigt och tog längre tid än vad jag trodde. Och så måste jag ju hålla bloggen uppdaterad speciellt idag. Och sen vill jag ta en paus och hänga lite i de svenska Justin Bieber sidorna på Facebook för de har bra uppdatering som jag kan läsa om och så har de lekar och tävlingar och massa annat. Och såklart har jag också grattat våran #kidrauhl på både Twitter och Facebook. Jag har också twittrat honom låten (ovan) på både Twitter och Facebook. Och så har jag twittrat och facebookat en massa annat också... Så JA det har varit MYCKET idag.
I morgon blir det äventyrs bad och bubbelpool. Tycker jag har förtjänat det så hårt som jag har jobbat idag.

Posted by JuliaJustin,s födelsedag hos Ellen


3:00 - 3:24 Så kul och så söt! :D Garva ihjäl mig! xD :P :'D <3

Posted by JuliaHappy 18th Birthday Justin Bieber


Posted by Julia


 Birthday video

Den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men jag gjorde det jag kunde för att den skulle bli bra.

Posted by Julia